Náš den: Ze života růstu zubů

Kojenecký život je plný super věcí, které jdou však ruku v ruce s těmi, které bych raději vyměnila za cokoliv jiného. A nebo tu bolest a nepříjemnosti vzala na sebe. Když dítě naříká bolestí .. není moc věcí, které by byly horší. Jsem tak ještě více vděčná za šátky a kojení. Co jedno (či dvě) prsa zvládnou je na poklonu :)
Naštěstí je venku už teplo, tak se dá jít i na procházku a trochu se provětrat. V období karantény mi to hodně chybělo. Co bych dala za zahrádku. Než se vyprdelíme z bytu, tak to chvili trvá. Vyběhnout jen tak v domácím na zahradu. Uspat a buď dělat kolečka na zahradě nebo dát nohy nahoru a odpočnout si s malou .. to zní jak pohádka. Jednou ..
Malá spí se mnou (s námi) v posteli a v posledních dnech se budí mnohem častěji. Je mi jasné, že cítí mléko, ale dříve se budila, nahmatala prso, přicucla, odcucla a spala. Teď se budí s pláčem. Dva zuby jsou venku a podle intenzity žužlání rukou bych řekla, že jsou další na cestě. Teď zkoušíme jantarové korálky, snad to bude mít nějaký vliv, když si to hodně lidí tak chválí. Používáme i prstový kartáček na masáž patra. A hlavně.. hlavně ten šátek. Ke klasickému máme vypůjčený i ring sling, takže krásně vidí okolo a já nemám ruce jak opice.


Co pomáhalo na zoubky u Vás?
Opičí instinkt zintenzivnil při zubech

Komentáře

Oblíbené příspěvky