BLOGMAS 16/2020 Vánoční filmy a hudební playlist

Filmy a hlavně pohádky k Vánocům patří. Když jsme byli ještě sami s manželem, tak jsme svátky (hlavně Štědrý den, kdy jsme nebyli u rodin) trávili zalezlí v posteli a pouštěli si filmy, které jsme pečlivě vybrali a umístili na vánoční seznam. Moje každoroční klasika jsou Pelišky. Bez nich to prostě nejde. Manžel to má stejně se Sám doma. Snažila jsem se dostat na seznam párkrát i Prázdniny. Poté pohádky, které jsme si oblíbili jsou hlavně Zootropolis a Na vlásku, a ze starších kousků je to Doba ledová a Shrek. Co se tak dívám zpětně, tak to byl dlouhý den teda :) Ale byla to prostě pohoda. Otevřeli jsme si nějaké dobré pití, naskládali cukroví (a večer neviděli zlaté prasátko) a ani se nehli.

Loni jsme teda nestihli ani jeden film, měli jsme lepší představení. Malá měla krásných 24 dnů, pořád se různě vrtěla a bručela, no a plakala. Bolavé bříško nám dalo ze začátku pěkně zabrat. Uvidíme jestli se nám letos poštěstí aspoň nějaký filmový kousek.

No a co se hudby týká. Mám ráda koledy, které jsme poslouchali na Vánoce už jako děti. Loni jsem malé stále dokola zpívala Rolničky a pak Půlnoční. Asi se jí líbily, jelikož vždycky přestala plakat. Letos jedeme koledy už od začátku prosince. Pouštíme různé mixy od různých autorů, ale asi ta naše bude na nějakou dobu právě ta Půlnoční.

Co vy a filmy? Máte také filmové maratony (ať už v TV nebo na DVD)? Jaké filmy nemůžou u Vás chybět? A co koledy a jiná vánoční hudba? Napište tipy do komentářů.

Mějte se krásně vánočně

Zuza

Komentáře

Oblíbené příspěvky